KFC Chicken- KFC kana

Mõni nauding on lihtsalt liiga hea, et olla tõsi,  ometigi on see reaalsus

Valmistamine: 

  • Vali poest alati kõige väiksemad kanatiivad!
  • Eemalda kanalt nahk
  • Vaja läheb kahte kaussi, millest ühes on klopitud muna ja teises on maitsestatud nisujahu
  • Mina maitsestan nisujahu Indiapäraselt lisades: kurkumit, punast chillipipart, pipart, tandoori masalat ja soola.  Need on maitseained, mis lähevad meie peres vist iga toidu sisse. Pealegi kurkum annab toidule alati ilusa kollaka jume ja on üks tervislikemaid maitseaineid maailmas, omades ka vähivastast toimet !
    Teie võite teha omale meelepäraste maitseainetega või kasutada lihtsalt soola ja pipart.
  • Valmistamine on imelihtne. Vaja läheb potti hulgaliselt õliga. Ajan õli kuumaks ja hoian keskmist temperatuuri. Õli kuumeneb umbes 10 minutit. Selle ajaga saab kana kenasti ette valmistada. Esmalt tippida kanakoib muna sisse, et teha see veelgi libedamaks. Järgmisena katta kana üleni jahuga, mida rohkem jahu, seda parem.
  • Nüüd panen kenasti paneeritud kanad tulisesse potti, segan neid aegajalt ja küpsetan umbes 12 minutit.
  • Kanad on valmis kui nad on kulpruunid ja mõnusalt krõbedad!
  • Muuda oma lihasnäkk veel maitsvamaks serveerides seda endale meelepärase kastmega. Minu kaste koosneb Santa Maria Sweet chilli sausage, Felixi ketsup ja törtsuke kanget Eestimaist sinepit.
  • Maitseb lihtsalt nii hästi, et peale selle retsepti esmakatsetust pean iga kahe päeva tagant poodi minema, et jälle uued kanapakid tuua.. ja kahjuks valminud kana söön ma alati kõik korraga ära.
  • Head isu teilegi !

IMG_7152.JPG

 

 

Leave a comment